Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Субота, 18.05.2024, 21:28

До Дня волонтера, яке в Україні традиційно відмічається 5 грудня, психологинею Н. Загурською було проведено тренінг з елементами гри із здобувачами освіти 6 класу. Діти у групах виконували цікаві завдання, висловлювали свою думку, вчилися бути людьми з великим серцем!

... Читати далі »

Переглядів: 99 | Додав: Анастасія | Дата: 23.01.2022

5 грудня - Всесвітній день волонтера. Сьогодні волонтерство стало в Україні затребуваним, як ніколи, адже направленої допомоги окремих добровольців та волонтерських організацій потребують солдати нашої армії, окремі підрозділи, переселенці, поранені, хворі діти та діти –інваліди.

Учні 3 класу(класний керівник Людмила Степанова ) на виховній годині «Волонтери п ... Читати далі »

Переглядів: 102 | Додав: Анастасія | Дата: 23.01.2022

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтера. Напередодні семикласники на уроці української мови (урок розвитку зв'язного мовлення) виготовляли інформаційно-рекламні буклети, присвячені цьому дню. Учні й учениці спочатку шукали інформацію, що є волонтерством, про те, в яких сферах і формах воно може реалізуватися, а потім коротко виклали прочитане у форматі буклету.

... Читати далі »

Переглядів: 98 | Додав: Анастасія | Дата: 18.01.2022

Найважливішим пріоритетом національно - патріотичного виховання є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації.

Робочі моменти гурткової роботи "Со ... Читати далі »

Переглядів: 99 | Додав: Анастасія | Дата: 18.01.2022

5 грудня –Всесвітній день волонтера. Сьогодні волонтерство стало в Україні затребуваним, як ніколи, адже направленої допомоги окремих добровольців та волонтерських організацій потребують солдати нашої армії, окремі підрозділи, переселенці, поранені, хворі діти та діти –інваліди.

Учні 3 класу(класний керівник Людмила Степанова ) на виховній годині «Волонтери поруч » ознайомились з особливостями волонтерської діяльності на прикладах шкільного волонтерського загону та місцевих волонтерів.Малята грали в гру «Шифрувальник»,знаходили і обводили слова, пов’язані зі словом волонтер, підбирали прикметники, які б поч ... Читати далі »

Переглядів: 102 | Додав: Анастасія | Дата: 18.01.2022

3 грудня в творчій майстерні Будинку культури розпочався перший із серії святкових майстер-класів по виготовленню різдвяного віночка. До нас завітали великою родиною учні 9-го класу ЗОШ I-III ступенів № 7 разом із класним керівником – Оленою Чістяковою. І діти, і дорослі в творчому процесі висловлювали свої цікаві думки та ідеї, що янголи радіють, як бачать на дверях оселі святкові віночки; спілкувалися, ділилися позитивними емоціями та враженнями. Казкова та тепла атмосфера захопила всіх в творчі обійми. Це справжнє диво, коли і дорослі, і малі згуртовуються під крилами краси і творять справжню казку!

... Читати далі »

Переглядів: 104 | Додав: Анастасія | Дата: 18.01.2022

Лекції, години спілкування, тематичні заходи та інформаційні хвилини - це все дуже цікаво та пізнавально. А як щодо креативного, творчого, сучасного підходу для викладення інформації? Учні 10 класу, Марченко Артем та Дюков Артем створили відеоролик "Цікаві факти про Лесю Українку", в якому описали досить рідкісні та цікаві факти про українську письменницю.

ВІДЕОМАТЕРІАЛ

Класний керівник: Вікторія Москаленко

Переглядів: 105 | Додав: Анастасія | Дата: 18.01.2022

3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. День інваліда.

На долю людей з обмеженими можливостями, з інвалідністю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі,проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в щасливе життя.Цей день покликаний більш щільно звернути нашу увагу на тих,хто живетребує допомоги.

Своїми успіхами в спорті,науці, громадському житті люди з фізичними обмеженнями доводять,що завдяки силі духу і цілеспрямованості можна досягти таких висот, які й здоровій людині не завжди під силу.Разом з тим,як ніхто інший,ці люди потребують підтримки і заохочення,бо їх життя- це щоденна боротьба.

" З ЛЮБОВ'Ю В СЕР ... Читати далі »

Переглядів: 104 | Додав: Анастасія | Дата: 18.01.2022

Інваліди - це не просто категорія людей.Це окремі життя.Окремі надії на те,що все буде добре. Ці люди поруч,вони - частина нашого суспільства. До цього дня в закладі функціонувала виставка "Не втрачати надію" підготовлена учнівським самоврядуванням.

Переглядів: 123 | Додав: Анастасія | Дата: 18.01.2022

Сьогодні,3 грудня, Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями. Однак попри свої недуги- привязаність до інвалідного візка, відсутність слуху чи зору - вони демонструють світові свої надможливі здібності і стають для абсолютно здорових громадян прикладом мужності, рішучості, займають активну життєву позицію. " "Можливості - обмежені, здібності - безмежні" саме під такою назвою пройшла ранкова зустріч для учнів 1 класу.

Толерантність кожного з нас, милосердя, турбота, любов та увага допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями ... Читати далі »

Переглядів: 107 | Додав: Анастасія | Дата: 18.01.2022

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 138 139 »

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz