Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 26.04.2024, 06:55

2 лютого - Всесвітній день водно- болотних угідь. Ця подія покликана привернути увагу громадськості і урядів різних країн світу до цінності водно- болотних угідь для підтримання стійкого розвитку нашої планети та збереження місць проживання водоплавних птахів в усьому світі. З метою виховання у дітей моральних позицій по відношенню до водно-болотних угідь, підвищення рівня екологічної культури школярів, в 2 класі Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст.№7(вчитель Н. Резнікова) пройшла тематична виховна година, на якій діти отримали інформацію про історію проголошення дня водно- болотних угідь. Переглянули відеофільм "Болото", з якого дізнались про користь боліт,рослини і тварин цієї екосистеми. Пограли в гру "Склади ланцюжок", відповіли на запитання пізнавальної вікторини, розгадували загадки.

Фото

Переглядів: 118 | Додав: Анастасія | Дата: 18.02.2022

До Всесвітнього Дня збереження водно-болотних угідь здобувачі освіти 4 класу (вчитель Світлана Коптельцева)під час РАНКОВОЇ ЗУСТРІЧІ обговорили важливість збереження рослинного і тваринного світу боліт, про значення мешканців боліт для всієї планети. А наприкінці діти власноруч виготовили "володарку" болота - жабку.

Фото

Переглядів: 106 | Додав: Анастасія | Дата: 18.02.2022

БУЛІНГ – це агресивна і неприємна свідома поведінка однієї дитини або групи дітей стосовно іншої дитини, що супроводжується фізичним і психологічним тиском.

З метою вироблення у дітей небайдужості та толерантності до проблеми булінгу,психолог Загурська Наталія Віталіївна провела урок «СТОП булінг» для учнів 7 класу.

Фото

Переглядів: 101 | Додав: Анастасія | Дата: 18.02.2022

Хто здоровий, той сміється

Все йому в житті вдається.

Він долає всі вершини –

Це ж чудово для людини.

Хто здоровий, той не плаче,

Жде його в житті удача,

Він уміє працювати,

Вчитись і відпочивати.

Бо здоров’я – це прекрасно,

Здорово, чудово, ясно.

І доступні для людини

Всі дороги і стежини.

Ось так здобувачі освіти першого класу разом з педагогом-організатором (Бєлік І.О.)створювали "Тарілку здорової їжі"

Фото

Переглядів: 98 | Додав: Анастасія | Дата: 18.02.2022

З метою вшанування пам’яті загиблих жертв Голокосту 27 січня 2022 року у 5 класі відбулася виховна година:«Голокост – трагедія і героїзм»

(Загурська Н.В.)

Фото

Переглядів: 101 | Додав: Анастасія | Дата: 18.02.2022

У рамках Тижня безпеки життєдіяльності "Здоров'я - запорука успіху" в учнів 7 класу відбулася година спілкування "Ти і твоє здоров'я". Під час заходу хлопці й дівчата пройшли тест-анкетування про здоровий спосіб життя та здорові звички, і на основі отриманих результатів отримали інформацію для роздумів, що варто залишити, а що змінити в їхньому способі життя, аби бути здоровими.

Фото

Переглядів: 104 | Додав: Анастасія | Дата: 18.02.2022

Сучасний світ відкриває перед нами великі можливості, ми поспішаємо жити, не замислюючись над тим, що здоров'я - одна з основних умов щастя людини.

В закладі викладено книжкову інсталяцію «Країна Міцного Здоров’я». Всі представлені матеріали надають здобувачам найкорисніші поради щодо здорового способу життя. Правильне харчування, загартування, фізичні ігри - вправи допоможуть почувати себе добре щодня.

Фото

Переглядів: 102 | Додав: Анастасія | Дата: 18.02.2022

У глибину століть сягає історія нашого народу.І одна із сторінок- це соборність нашої держави. З метою виховання національної свідомості,поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу, пробудження інтересу до вивчення історії українського народу , у 2 класі Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст . №7 (вчитель Резнікова Н.В.) проведено виховну годину "Одна єдина соборна Україна". Діти з цікавістю прослухали розповідь вчителя , склали " асоціативний кущ " до слова Україна, переглянули фільм та обговорили побачене і почуте. Насамкінець прикріпили до мапи держави голубів, як символ миру, та віддали частинки сердечок тим, хто об'єднав нашу країну давно і хто зараз захищає її цілісність.

... Читати далі »

Переглядів: 103 | Додав: Анастасія | Дата: 17.02.2022

З давніх-давен український народ найбільшою цінністю у житті вважав здоров’я. Навіть вітаючись і прощаючись, люди бажали один одному здоров’я: «Здрастуйте!», «Здоровенькі були!», «Дай Боже здоров’я!».Берегти своє здоров’я – це означає вести здоровий і активний спосіб життя: робити зарядку, ходити в походи, займатись посильною фізичною працею, відвідувати спортивні секції, любити і дотримуватись чистоти, тому що чистота– запорука здоров’я. А ще виробляти в собі добрі, корисні звички, позбавлятись та уникати поганих, шкідливих.

Однією з добрих звичок нашої школи стала рухлива перерва для здобувачів освіти 1-4 класів.

Відео

Переглядів: 106 | Додав: Анастасія | Дата: 17.02.2022

« 1 2 3 4 ... 138 139 »

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz