Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Неділя, 28.04.2024, 17:21

 

     Ще зовсім недавно прийшли до школи маленькі, не зграбні, сором'язливі діти, для яких пролунав Перший в їхньому житті дзвоник. І ось пройшло вже 100 днів з того часу, як вони стали справжніми учнями. 10 грудня в 1 класі Знам'янської ЗШ І-ІІІст.№7 відбулося свято «100 днів у школі».

     Діти мандрували Веселковою Країною Знань. Сім кольорів веселки розкрили їм всі секрети тих предметів, які вони почали вивчати в школі. Учні поділилися з присутніми гостями своїми успіхами, розв'язували задачі, розгадували загадки, танцювали та співали. Ще раз повторили правила поведінки в школі. Під час заходу до них в гості завітали Лінь та Знання. Лінь діти відправили назад шукати ледарів, а зі Знанням потоваришували і пообіцяли вчитися сумлінно. Вихованці стали справжніми у ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: Анастасія | Дата: 11.12.2015

     Учні 9-го класу ЗШ І-ІІІст.№7 познайомилися з Бацановою Любов'ю Олексіївною лише в цьому році, але за короткий срок встигли потоваришувати. З великим задоволенням діти приходять до жінки на допомогу навесні, восени та взимку. Це добра, весела та цікава людина, яка завжди знаходить з дітьми теми для розмови, жартує з ними, а учні відповідають їй добрим ставленням.

      Не забули діти відвідати підопічну в День людей похилого віку, а також 2 грудня, у переддень Дня інваліда. До Любові Олексіївни шкільні волонтери пішли не з порожніми руками. Учениця Колтак Діана приготувала домашні кекси, діти взяли із собою солодощі, а потім відбулося веселе чаювання. Ще довго згадуватимуть учні поради старшої товаришки, її розповіді про свої дитинство та юність. Після цієї зустрічі вони впевнилися, що товаришувати можна не тільки з однолітками, що поряд живуть порядні, приємні, розумні ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: Анастасія | Дата: 11.12.2015

     9 грудня знам’янчани відзначали 72-роковину від дня визволення Знам’янки від німецько-фашистських загарбників. Учні Знам’янської ЗШ І-ІІІст.№7 з великою відповідальністю готувались до різних заходів, які проводили педагогічні працівники.

         Напередодні свята волонтерський загін «Милосердя» вшанував пам’ять загиблих воїнів біля підніжжя меморіалу пам’ятника партизанів-підпільників на центральному кладовищі.

         В рамках акції «Зірка пам’яті» школярі відвідали підопічних ветеранів, пригостили їх солодощами. А ті в свою чергу ще раз розповіли дітям про страшні події, які відбувались під час Другої Світової війни.

       & ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: Анастасія | Дата: 11.12.2015

     04.12.2015 року волонтерський загін 7-го класу Знам"янської загальноосвітньої школи І-ІІІст.№7 відвідав Семенкова Олександра Архипович, інваліда І групи, якому виповнилося 72 роки. Ця людина зовсім сліпа.

     Протягом року діти прибирали присадибну ділянку, ходили в магазин за продуктами.

     На передодні свята 72-річниці визволення Знам"янки від німецько-фашистських загарбників, віднесли йому продукти харчування: домашню заготівлю, крупи, фрукти, овочі, картоплю.

     Олександр Якович дуже вдячний учням школи, вчителям та їхнім батькам за увагу та допомогу.

... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: Анастасія | Дата: 07.12.2015

    3 грудня - Міжнародний день інвалідів і,  як завжди, традиційно, ось уже 12 років поспіль, до учнів 4-го класу Знам"янської школи інтернату завітали члени волонтерського загону "Милосердя" ЗШ І-ІІІст.№7 з подарунками від учнів усієї школи. Горіли оченята дітей, коли приймали книжки,альбоми, ручки, олівці, іграшки. І теплом наповнювались серця тих, хто давав ці речі. А на згадку про зустріч школярі інтернату намалювали плакат, до якого приклали відбитки своїх рученят. Ми такі ж як і ви: дружимо, працюємо, кохаємо, ми прагнемо до миру, хочемо бути щасливими!

... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Анастасія | Дата: 03.12.2015

     В рамках відзначення 72 – ї річниці визволення Знам’янки від німецько – фашистських загарбників учні 3 класу та старшокласники  Знам’янської ЗШ І – ІІІ ст.. №7 під керівництвом вчителів Іваненко І.І. та Сидоренка В.В. побували на екскурсії у в/ч А-1201 Богданівського арсеналу.

      Дітей ознайомили із життям та побутом солдатів показали казарми навчальний клас де виставлені макети різних видів боєприпасів снарядів зброї.

     Найбільше захоплення дітей викликало відвідання пожежного відділення де вояки продемонстрували як одягають форму на швидкість як працює пожежний автомобіль а навіть як подають воду для гасіння пожежі.

... Читати далі »
Переглядів: 513 | Додав: Анастасія | Дата: 03.12.2015

     Милосердним  повинен бути не тільки той, кому довелося зазнати скрути. Милосердя до ближнього, до матері, до дитини, до знайомих людей ніколи не повинно згаснути і  затьмаритися. Будучи складовою частиною виховання в цілому, волонтерська діяльність впливає не тільки на свідомість, але і на відповідну сторону поведінки, формує переконаність у  необхідності відкрити душу на зустріч тим, хто потребує допомоги, теплого  слова, співчуття, розуміння, а також на формування національно-патріотичного, екологічного та морально-етичного виховання.

  На базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 працює загін «Милосердя». Робота загону тісно  пов’язана з загальношкільними напрямками виховання: морально-етичним,  національно ... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: Анастасія | Дата: 03.12.2015

« 1 2 ... 137 138 139

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz