Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Понеділок, 20.05.2024, 19:46

Всі ми прагнемо забезпечити своїм дітям щасливе дитинство.Щасливе - означає безтурботне,цікаве,радісне,але найголовніше - безпечне.А найважливішою умовою безпеки дитини є прищеплення йому з дитинства необхідних знань про безпечну поведінку.Учні 2 класу,класний керівник Степанова Л.А., подорожували в країну "Наша безпека в наших руках".За допомогою гри діти повторили та закріпили правила безпечного поводження під час надзвичайних ситуацій, продовжили знайомитися з найпростішими засобами захисту,зі стихійними явищами - природою їх виникнення,з характерними ознаками та негативними наслідками для людини.

... Читати далі »

Переглядів: 133 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Вогонь одна з найстрашніших стихій. Він знищує майже все на своєму шляху, тому потрібно бути обережними з вогнем, тому що через нашу необережність можуть постраждати інші люди і ми самі. Важливим є дотримання правил пожежної безпеки. Потрібно бути обережним не лише у приміщенні ,а й на природі.

Коли ми розпалюємо вогнище то потрібно бути обирежними, тому що через нашу необережність можуть вигоріти цілі гектари лісу. Згорять дерева які утримують у собі багото води і потім утворюються повені.

Через необережність може утворюватися ціла низка проблем.

Тому варто подумати перед тим як щось робити з вогнем.

Класний керівник провела бесіду в 9 класі "Твоя безпека залежить від тебе".

... Читати далі »

Переглядів: 134 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Безпека - це життя людини,

Безпека - це наше майбуття.

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації.Учні 4 класу разом з класним керівником Калашніковою Т.С. під час вікторини "Щоб у радості зростати,лиха слід не допускати" повторили та закріпили правила безпечного поводження під час пожежі, при зустрічі з незнайомими людьми, перебуванні на вулицях міста, в лісі, на водоймах. Сьогодні, навчаючи дітей правил безпеки життєдіяльності, ми закладами надійний фундамент знань на майбутнє.

... Читати далі »

Переглядів: 127 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

29 квітня вілбулася гра для учнів 1 та 2 класу "Бути обізнаним - безпечно!" в рамках тижня безпеки життєдіяльності. Під час гри команди вирішували логічні завдання, здійснювали та шукали орігінальні рішення і підказки. Гра відбулася в дружній атмосфері.

... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

В рамках тижня "Наша безпека - в наших руках" учні 7 класу разом з класним керівником Яровою В.І. зібрались на загальну бесіду "Які ми туристи".

Наступають теплі травневі дні, які мають досить багато вихідних. Всіх манять стежки рідного краю, і багато хто вирушить у туристичний похід. Як підготуватись до походу, щоб він став приємним і не створив ситуацій, в яких від уміння та навичок учасників походу залежить їхнє здоров'я і навіть життя, ця тема була основною при обговоренні.

Розпалення вогнища, убереження від шкідливих комах, зручне взуття та одяг і багато інших порад для безпечного відпочинку отримали учні під час бесіди.

Особливий акцент бесіди був направлений і на збереження природної екосистеми в яку як добрі гості потраплять учні. Проведене анкетування показало загалом про готовність до активного відпочинку.

... Читати далі »
Переглядів: 133 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Підлітковий вік- це дуже складний,переламний період в житті кожної людини. В цей час відбуваються великі фізіологічні та психологічні зміни в особистості,змінюється поведінка та життєві цінності.

Провідним видом діяльності в підлітковому віці є спілкування з однолітками. Саме для вирішення особистих проблем,конфліктів, 30 квітня 2021 року в 7 класі відбулась виховна бесіда на тему "Спілкування в нашому житті".

Учні за допомогою презентації,розповіді психолога знайомились із такими поняттями,як "Дружба", "Повага", "Людська гідність". Грали в гру "Сам собі психолог",та допомогати один одному вирішувати проблеми у спілкуванні, вчилися слухати та чути однокласників 

... Читати далі »

Переглядів: 133 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Щоб вберегти своє життя і життя своїх близьких, ми маємо дотримуватися багатьох правил, у тому числі – пожежної безпеки. Адже ризик виникнення пожежі є однією із найпоширеніших небезпек. Вогонь може бути дуже підступним і принести чимало негараздів і проблем. Але, на жаль, не всі пам’ятають правила пожежної безпеки, а головне – не завжди дотримуються їх у повсякденному житті. Надзвичайно важливо навчити школярів уникати небезпечних ситуацій, пов’язаних із використанням відкритого вогню, електроприладів, нагрівальних пристроїв тощо. Тож 30.04 педагог-організатор провела бесіду для учнів 7 класу “Правила поведінки при пожежі”.

... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Інформаційна хвилинка в бібліотеці для учнів 2 класу на тему "Знай,своє життя зберігай."

Переглядів: 132 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

З метою ознайомлення учнів з правилами поведінки під час природних катаклізмів, дати уявлення про можливі наслідки та усвідомлення того , що людина має залежність від природи та в рамках тижня знань безпеки життєдіяльності 29 квітня у 1 класі Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №7 (вчитель Резнікова Н.В.)відбувся захід на тему “Природні стихійні лиха”. Діти вирушили в уявну подорож з професором Дивооком , в ході якої дізналися про стихійні лиха, порядок і способи оповіщення населення . Дидактичні ігри “Вогонь у мишачий хатинці”, “Склади прислів’я”, “Вибери предмети”, перегляд мультфільму “Козенята та вогонь” сподобалися першокласникам ,сприяли вихованню дбайливого ставлення до природи, бажання прийти на допомогу.

... Читати далі »

Переглядів: 132 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

29 квітня 2021 року в 8 класі відбулось розвивальне заняття за темою "Відповідні види спорту до кожного типу темпераменту".

Учні дізнались,що таке "темперамент", його види та змогли визначити,до якого типу темпераменту належать вони,і який вид спорту підходить саме їм.

... Читати далі »

Переглядів: 125 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Сьогодні як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає а екологічна ситуація погіршується. Життєво необхідно озброїти учнів знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного здоров'я. Формувати в учнів свідоме розуміння цінності власного життя та здоров'я. Тому в рамках тижня в рамках тижня знань безпеки життєдіяльності "Наше здоров'я-в наших руках" в 5 класі педагог-організатор Трубіна Ю.В. провела бесіду на тему "Правила безпечної поведінки на залізниці". Здобувачі освіти перевірили і закріпили знання щодо правил поведінки на об'єктах залізничного транспорту.

... Читати далі »

Переглядів: 135 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

В рамках тижня знань безпеки життєдіяльності "Наше здоров'я-в наших руках" 29 квітня 2021 року в 5 класі Знам'янської ЗШ І-ІІІ 7 відбувся перегляд мультиплікаційного фільму на тему "Пожежна безпека".

Після перегляду відбулось обговорення побаченого із мультфільму.

Кл.керівник 5 класу

... Читати далі »

Переглядів: 137 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

29 квітня 2021 року учні 5 класу Знам'янської ЗШ І-ІІІ 7 привітали свою підопічну, Бацанову Тетяну Констянтинівну,з наступаючим святом Пасхи та побажали їй здоров'я, щастя та добробуту.

Кл.керівник 5 класу

Алєксєєва А. О.

Переглядів: 132 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Незважаючи на те, що наше населення, начебто, знає правила поводження з вогнем, однак кількість пожеж, на жаль, не меншає. Тому є необхідність ще і ще раз вивчати, повторювати правила поводження з вогнем.

29 квітня учні 8 класу провели вікторину-змагання, закріпили знання з питань пожежної безпеки, відпрацювали навички правильних дій, вчилися швидко оцінювати небезпечну ситуацію, приймати оптимальне рішення щодо її подолання.

 

... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

До тижня знань безпеки життедільності для учнів 10 класу було проведено міні-тренінг "Наша безпека - в наших руках".

Під часм заняття учні скласи список "ТОР 5 надзвичайних ситуацій", які можуть статися в нашій місцевості; переглянули відео "Перша домедична допомога при автомобільній аварії" https://youtu.be/1Z ... Читати далі »

Переглядів: 146 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Година спілкування в 11 класі на тему: "Біль Чорнобиля..." Ми, молоде покоління, не маємо права забувати подвиг, який зробили ліквідатори аварії на ЧАЕС, назавжди увійде в історію людства. Вони просто робили свою роботу, тим самим, врятувавши майбутнє для нас. Вічна пам'ять загиблим і неосяжна шана живим ліквідаторам тієї страшної аварії.

Класний керівник

Москаленко М. С.

Переглядів: 144 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

27 квітня в рамках Тижня БЖД у 4 класі було проведено урок-гру "Безпечне дозвілля". Діти закріпили знання з безпеки жтттєдіяльності, пригадали алгоритм дій при різних надзвичайних ситуаціях, розповіли про правила поведінки.

... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

В приміщенні бібліотеки оформлена виставка книг "Чорнобиль наша біль".

Переглядів: 126 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Довгий час документи про катастрофу на Чорнобильській АЕС були під грифом "СЕКРЕТНО". Поступово, в незалежній Україні, широкому загалу почали представляти документи (довідки, доповідні записки, тощо) в яких наведено інформування радянськими органами держбезпеки відповідних інстанцій про стан ЧАЕС, вжиті заходи з підвищення безпечної експлуатації об’єкта «Укриття», ситуацію в зоні відчуження. Перечитати оприлюднені документи 1986–1991 рр. можна в книзі "Чорнобильське досьє КҐБ".

... Читати далі »

Переглядів: 129 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

27 квітня 2021 року в 5, 7 та 8 класах Знам'янської ЗШ І-ІІІ 7 відбулась бесіда, уроки-вікторини за темою "Безпечний Інтернет".

Учні слухали розповідь психолога, дивились презентацію до теми, відповідали на запитання, стосовно безпеки у віртуальному світі,складали пазли. За допомогою гри "Клубок"складали мережу Інтернет, розв'язували ребуси та відгадували загадки.

В кінці бесіди діти прокоментували правила роботи в Інтернеті.

... Читати далі »

Переглядів: 133 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Чорнобиль 1986 року назавжди увійшов в історію як страшна трагедія, найбільша трагедія епохи. Величезний викид радіації зробив Чорнобиль навіки мертвою зоною, забруднив землю та ріки аж до Києва. За згадками, у Києві навіть листя на деревах стало кольору іржі. Після трагедії населення не було достатньо поінформоване, масштаби її замовчувалися, від того постраждала ще більша кількість людей. Коли таки усвідомили масштаби того, що сталося, справжній розпач охопив людей.

Учні 9 класу прослухали розповідь, яку доповнили власними розповідями про Чорнобильську трагедію. Також мали змогу переглянути фото презентацію зі страшної катастрофи.

... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Чорнобильська катастрофа. Події цього дня стали однією з наймасштабніших трагедій людства. Вибух, який зруйнував життя людей і утворив багатокілометрову зону відчуження, назавжди закарбувався в пам'яті не одного народу. У цій зоні знайшли притулок безліч видів тварин та птахів, серед яких все частіше можна знайти рідкісні види. До зони відчуження нерідко організовують екскурсії, а журнал "Forbes", включив це місце до переліку найекстравагантніших туристичних місць. Згубний вплив радіації на середовище та людей досліджується і до сьогодні. Про це на годині спілкування 26 квітня говорили учні 8 класу.

... Читати далі »

Переглядів: 129 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

26 квітня 2021 року минає 35 років з моменту Чорнобильської трагедії . З часом аварія на атомній станції забувається, а згадка про неї стає менш болючою. Адже змінюється покоління, і для сучасних дітей ця трагедія-це, здебільшого, проблема зі сторінок підручника історії, розповідей дорослих, а не реальний страх. Але пам’ятати про катастрофу треба, бо ця біда торкнулась майже кожної української родини та всього світу. У першокласників Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №7 відбувся урок, присвячений трагедії Чорнобиля. Діти переглянули казку “Атон і таємниця Атома”, виготовили” Дзвоник Пам’яті” та розфарбували тематичні малюнки, присвячені трагедії. Хоч першокласники ще маленькі, але біда Чорнобиля торкнула їх маленькі сердечка.

... Читати далі »

Переглядів: 128 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Майже кожен старшокласник має молодшого брата чи сестру, які частенько просять смартфон для перегляду улюбленого мультфільму. Потрапляючи в інтернет-простір дитина зустрічається з безліччю небезпек. Як їх уникнути можна дізнатися в книзі "Хаппі та її супересила" (автор Ірина Бова).

Букрейлер до видання створили учні 8 класу під час уроку інформатики.

Подяка Олійник Анастасії, Турковій Аліні, Марченко Анні та Варзарю Дмитру

Вчитель інформатики 

... Читати далі »

Переглядів: 142 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Чорних дат в історії людства немало. Найстрашніше,що усіх спіткало,- це вибух на Чорнобильській АЕС. Вже минуло 35 років, але скільки б часу не пройшло,слово Чорнобиль полум'янітиме чорним вогнищем скорботи. Учні 2 класу разом з класним керівником Степановою Л.А. вшанували пам'ять жертв Чорнобильської катастрофи на виховній годині "Чорнобиль не має часу".Діти переглянули відео, намалювали малюнки і висловили на них слова вдячності учасникам Чорнобильської трагедії,виготовили лепбук "Відлуння Чорнобиля".

  ... Читати далі »

Переглядів: 119 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

26 квітня класоводами 3 та 4 класів були проведені інформаційні хвилинки "Чорнобиль не має минулого часу" та "Дзвони Чорнобиля".

Здобувачі освіти вшанували пам'ять героїв Чорнобиля, переглянули відео "Чорнобильська трагедія- біль України", дізналися про життя в Зоні відчуження та жахливі цифри, які характеризують цю екологічно-соціальну катастрофу.

... Читати далі »

Переглядів: 127 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

В 6 класі Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №7 відбулась виховна година «Чорнобиль не має минулого часу»26 квітня 2021 року виповнюється 35 років з того дня, коли катастрофа на Чорнобильській атомній електростанції розділила наше життя на "до" і "після", а назва мало кому відомого до тієї пори українського містечка перетворилася на синонім трагедії всесвітнього масштабу. Сьогодні Україна вшановує День пам’яті Чорнобильської трагедії. Від катастрофи на ЧАЕС 1986-го постраждали цілі міста та регіони, а наслідки – відчутні й дотепер навіть поза межами Чорнобильської зони відчуження.

... Читати далі »
Переглядів: 120 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Чорнобиль...

Слово це стало символом горя і страждання,покинутих домівок...

Минуло 35 років від того дня,коли Україну спіткала страшна трагедія- техногенно-екологічна катастрофа,спричинена вибухом реактора четвертого енергоблоку ЧАЕС,яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров'ю людей. Якби не подвиг простих людей,які, ризикуючи власним життям і здоров'ям, врятували нас від подальшого поширення радіації,то важко навіть спрогнозувати повні масштаби трагедії не лише для України,а й для всього світу.

26 квітня 2021 року в 5 класі Знам'янської ЗШ І-ІІІ №7 відбулась виховна година "Чорнобиль не має минулого". Учні прослухали розповідь вчителя та переглянули презентацію про наслідки тра ... Читати далі »

Переглядів: 138 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

26 квітня в 4 класі відбувся виховний захід "Біль Чорнобиля з роками не зникає", присвячений 35-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС, яка за масштабами, складністю і довгостроковим наслідками є найбільшою і найважчої техногенною катастрофою за всю світову історію використання атомної енергії.

Тема Чорнобиля давно хвилює нас усіх. Чи можливе повторення подібних аварій? Чи залишається загроза сьогодні? Педагог-організатор нагадала учням, як сталася аварія, згадали про подвиг ліквідаторів і трагедію міста Прип’ять і його жителів. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять ліквідаторів аварії.

... Читати далі »

Переглядів: 132 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

22.04.2021 року у Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 пройшов шкільний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") серед учнів 5-11 класів.

Фото: https://photos.app.goo.gl/avuFaqqpR1fcvN248

Основною метою військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) є:

* виховання у молоді г ... Читати далі »

Переглядів: 128 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

2 квітня - Всесвітній День Землі. Цей день має на меті об'єднати зусилля людей усієї планети для захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу до екологічних проблем. У цей день кожна людина повинна замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних завдань. Замислилися над питаннями порятунку Землі від екологічної катастрофи і учні 3 класу, класний керівник Світлана Коптельцева. Обгрунтували важливість сортування сміття, розповіли про подібний досвід у своїх родинах. Переглянули повчальну історію "Казка до Дня Землі". На шкільній клумбі висадили (з допомогою дорослих) квіти. А потім помилувалися красою природи, послухали спів пташок.

... Читати далі »

Переглядів: 128 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Арт-моб висловів "Мова - духовне багатство народу" декламують учні 4 класу. Адже, коли лунає рідне слово з уст наймолодших українців, є велика впевненість, що житиме і процвітатиме українська нація!

Класний керівник 

Калашніклва Т.С.

Переглядів: 130 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

З метою підвищення у підростаючого покоління екологічної культури, екологічного мислення, виховання любові до природи педагог-організатор підготувала квест "Здорова природа - здорові ми!"

Учні 5, 6 та 8 класів проявили кмітливість винахідливість та показали хороші знання з цієї тематики. Перемогу здобула команда 5 класу "Юні екологи".

... Читати далі »

Переглядів: 131 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021

Флешмоб "Говори українською мовою правильно"

Переглядів: 136 | Додав: Анастасія | Дата: 05.05.2021


Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz