Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середа, 01.05.2024, 23:09

13:31
Міський семінар керівникі та заступників директорів з НВР

       29 листопада 2018 р. Знам'янська ЗШ І-ІІІ ст. № 7 гостинно відкрила двері та запросило до спілкування керівників та заступників закладів загальної середньої освіти та міський методичний кабінет освіти м.Знам'янки.

        Програма семінару була побудована на теоретичній основі нової української школи: засадах партнерства, обміку кращого досвіду педагогів-новаторів та на безційному досвіді науковця, директора В.О.Сухомлинського, який залишив не тільки наукові праці, а й безцінний практичний досвід Павлиської школи, школи-партнерства, школи-радості.

      Зустрічали гостей з найкращими побажаннями та хлібом, сілью маленькі українці. Освітнє середовище шкільних коридорів приємно вразило учасників семінару. Познайомились вони із роботою вчителя 1 класу Коптельцевою С.М. по створенню атмосфери піклування, відповідальності, гарного настрою першокласників під час ранкових зустрічей.

       Майстер-клас вчителя музичного і образотворчого мистецтва Машковської Т.М. подарував всім гарний настрій під час гри на шумових інструментах та захопив своєю творчістю у створенні різноманітних образів у техніці "Ебру".

       Відвідування уроку природознавства у 3 класі на тему: "Енергія. Відновлювані і невідновлювані енергії" продемонстрував роботу вчителя Резнікової Н.В. по формуванню ключових компетентностей учнів початкової школи.

       Бібліотечний захід "Літературні премії світу", який організувала і провела шкільний бібліотекар Свірбій С.А. з учнями старшої школи розкрив кругозір присутніх та декларував, що творча праця теж має і повинна бути винагороджена.

        Методичний квест "Перезавантаження в освіті", проведений заступниками директора Вербівською З.С. і Дубровською Г.М. створив дружню, творчу атмосферу всіх учасників семінару у побудові проектів сучасного керівника, учителя та випускника 2030 року.

       Директор школи Ярова В.І., яка протягом семінару знайомила з колективом школи, розповіла про те, щоб когось навчати і виховувати в новому освітньому просторі, необхідно змінитись керівнику і вчителю, щоб рух уперед відбувався через "бажаю, пізнаю, вмію"

       Загальний висновок, який прозвучав в підсумках семінару і з чим всі присутні були згодні це те, що саме педагогам відводиться ключова роль у реформі загальної середньої освіти. Здатність творчо працювати, приймати нестандартні рішення, уникати шаблонів і стереотипів, організовувати культурно-мовне та освітньо-розвивальне  середовище це та мета і той шлях, який розпочала кожна шкільна родина 1 вересня 2018 р.

Фото: https://photos.app.goo.gl/UEETjc5zkgfXs9D28

https://photos.app.goo.gl/g7h21g45cWKwKi9x5

https://photos.app.goo.gl/EKXJyWLiVBEC9KZCA

https://photos.app.goo.gl/79xtke9J1Z5MhHbD6

Директор Ярова В.І.

Переглядів: 361 | Додав: Анастасія | Рейтинг: 0.0/0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz