Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 02:30

15:54
Другий тиждень у таборы Едельвейс

       Другий тиждень у таборы Едельвейс розпочався з Дня друзів. Загони готували плакати на тему "Дружба це...", співали пісні про дружбу, грали в ігри та розважались. Носенко Владислав підготував змагання "Я та мій друг", у якому пари друзів мали подолати смугу перешкод. Найбільш злагодженими виявилися дії Туркової Аліни з Аліфановою Настею, та Шопошніка Миколи та Овсяніка Миколи.

       11 травня, на День туриста, до нас в гості завітав знаток туристичних справ Швайка Петро Митрофанович. Діти були в захваті від спорядження, смуги перешкод та різноманітних туристичних атрибутів. Юні мандрівники випробували на міцність спальний мішок та палатку, в якій вправно розмістились 16 осіб.

       День патріота був насичений духом української культури та козацтва. У "Козацьких забавах" приймали участь дві команди: "Козачата" та "Діти України". Більш вправними, показала себе команда загону "Літо" - "Козачата", за що була нагороджена подарунками. Також загони демонстрували вміння виконувати козацькі пісні, тут команди зайняли рівні позиції.

      В День гумору веселі хлопці Бім та Бом, ролі яких виконали старшокласники Бондаренко Артем та Шаталов Микита, розвеселяли все навколо себе. Дзвінкий дитячих сміх лунав далеко поза межі нашого закладу.

       Розважально-спортивна естафета «Супер родина» зібрала докупи мам та татусів, братиків та сестричок. Конкурси «Впізнай мене», «Хто швидший», «Лопни кульку» згуртували наші команди.

         На свій день народження Королева літа запросила всіх маленьких таборян. В подарунок для неї діти підготували конкурс краси, в якому представили  костюми різних народів світу. У них ви впізнаєте сміливих індіанців, галасливих мексиканців, чарівних представників індії та барвистого шотландця.

      Завершився тиждень святом мильних бульбашок.     

Переглядів: 307 | Додав: Анастасія | Рейтинг: 0.0/0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz